TOP Geregeld
Foto AndréLinkedIn aanbevelingen:


Zowel als trainer als coach vind ik André uniek in zijn vergaande kennis, professionele kunde en onuitputtelijke enthousiasme. Van deze 'soort' zijn er niet veel. Voor mij is André een groot voorbeeld in hoe je mensen in beweging krijgt en daadwerkelijk bijdraagt aan het succes van hun persoonlijke en professionele leven. Ik hoop dat ik nog lang van zijn lessen mag blijven leren.
During the past 10 years I have learned André to be an enthusiastic, loyal but above all reliable, ambitous and professional Business Partner. Although our professional relationship went through difficult periods in the past, he always has been willing to cooperate and take mutual accountability in difficult matters. I hope to continue our relationship for many years.
André is een zeer gemotiveerde trainer, weet de groep ten alle tijden te motiveren en enthousiasmeren. Heeft veel praktijk ervaring in de automotive branche en maakt hier op een goede manier gebruik van. André is een man van de praktijk en dat spreekt de cursisten aan!
André is een betrokken, gedreven en resultaatgericht persoon. André doet wat hij zegt, niets gaat hem te ver om zijn toezegging waar te maken en/of afgesproken doelstellingen te realiseren. André denkt vanuit zijn vakkennis mee om het maximale uit een project te halen, of dit nou een training is of een marketingcampagne. Buiten dit alles is André een prettig persoon om mee samen te werken.
Een aantal keren hebben we succesvol met Andre een grote show gedraaid. Hij voelt goed de sfeer aan en is een nette verschijning richting elke klant. Zijn Frans Bauer liedje bij elke order is een hit!
De ervaring die Andre heeft in de automotive weet hij op een creatieve en persoonlijke wijze te integreren in zijn trainingen. Pijnpunten binnen de organisatie weet hij goed in kaart te brengen maar hij komt ook met oplossingen daarin!
Andre is zowel op gebied van sales als after sales goed thuis binnen de automotive en weet bedrijfspecifiek snel wat er speelt en waar de kansen tot verbetering liggen. Een hele fijne en kundige man om mee te werken maar ook een trainer waarvan je snel dingen aan- en over wilt nemen!
André is een zeer goede gastspreker cq. inspirator. Hij spreekt de taal van het publiek en heeft heel veel ervaring cq. kennis van de Automotive. André kan het publiek goed vermaken met zijn presentatie. Daarnaast kan hij heel goed lichaamstaal uitspreken. Ik beveel Andre zeker aan bij werkgevers die behoefte hebben aan verandermanagement bij hun werknemers.
André Brontsema Training, Organisatie & Presentatie is opgericht door André Brontsema. Hij heeft jaren ervaring als B2B accountmanager, sales- en general manager, presentator, ondernemer en is o.a. internationaal gecertificeerd NLP Trainer & Master NLP coach. Hij volgde hiervoor diverse opleidingen in Nederland en in de USA.

TRAINING:


André verzorgt sales- en producttrainingen, effectieve beltrainingen, coaching on the job trajecten, trainingen lead-management, presentatietrainingen, NLP trainingen en trainingen op maat voor uw bedrijf. Door zijn jarenlange Automotive ervaring weet André als geen ander de juiste vertaalslag te maken naar de werkvloer. Zo kunt u de opgedane kennis van vandaag, morgen al toepassen in de praktijk.

ORGANISATIE:


Als Interim manager en/of coach in de Automotive gaat André snel naar de kern. Het neerzetten van een gestructureerde en enthousiaste organisatie. De mensen in uw organisatie maken het verschil. Zijn coachingstijl is ontspannend, gedegen, enthousiast en met veel humor doorspekt. Hierdoor kan hij ingewikkelde processen terugbrengen naar begrijpelijke en herkenbare zaken en weet hij mensen te boeien en in beweging te laten komen.

PRESENTATIE:


Als presentator van Automotive events profiteert de klant van André's jarenlange ervaring in de automobiel branche. Zijn stijl van presenteren is stimulerend voor zowel klant als verkoper. Nooit opdringerig, wel plezierig, ontspannend en doelgericht. Met André krijgt uw evenement een meerwaarde qua sfeer én resultaat.

DE LATER ACADEMY:


Maak kennis met Jasper Engel, Bas Luichjes en André Brontsema van de Later Academy. Klik hier voor meer info.